Fakte dhe Analiza e prapa 'vdekje' e Michael Jackson

9 korrik, 2009
nga admin

Rrethanat që rrethojnë vdekjen e Michael Jackson janë të dyshimta nga një ditë. Ne nuk themi këtë sepse ne jemi 'të paafta për të pranuar të vërtetën', apo dëshirojnë të 'flas keq për të vdekurit', ne themi këtë sepse është fakt.

E informacionit ndryshon, tregime dhe dyshimet lidhur me 25 qershor 2009 dhe më tej, është shumë e vërtetë.

Fact: Kur Michael Jackson vdekja e parë u njoftua, ne iu tha nga ana e mediave se ai kishte pësuar një kardiak arrestojë në shtëpinë e tij në Los Anxhelos. Edhe pse mjek personale e tij ishte i pranishëm në kohën e dyshuar Collapse, ai nuk ishte në gjendje të jetë ringjallur. Ai u kap nga paramedikeve 911 pas një telefonatë u bë nga të banimit. Gjatë udhëtimin në ambulancë në spital, paramedikeve u përpoq më kot për të ringjallur këngëtarit, por pa dobi. Pas mbërritjes në UCLA Medical Centre, Mjekët persisted u përpjekur për të ringjallur në trupin e tij, megjithatë, pas CPR administrimin dhe oksigjen për gati 40 minuta, ai ishte i theksuar në të vdekur 2:27.

Analiza e mëtejshme: Së pari ne iu tha se ishte një rast i thjeshtë i zemrës arreston. Tregimet pastaj filloi të dalë se Michael Jackson personale të mjekut, Dr Konrad Murray, të cilat thuhet se një e shtënë e administruar Demerol të këngëtarit vetëm një gjysmë ore para se ai u prish. Ne pastaj u tha se Michael Jackson ishte addicted dhimbje të vrasësit, dhe kishte qenë për shumë vite. Kjo deklaratë pastaj shpërtheu në pranimin nga burime jo vetëm që u MJ addicted dhimbje të vrasësit, por se ai mori një përzjerje të drogave të ndryshme 12 e përditshme!

Një telefonatë u bë nga rezidencën e Michael Jackson, nga një anëtar i stafit të tij, një gjysmë ore pas ai u rrëzua. Dr Murray kishte qenë pa sukses për të administruar CPR Michael Jackson në shtratin e tij për një gjysmë ore para se ata mendonin se ishte një ide e mirë të japin ndoshta paramedikeve një telefonatë.

Më poshtë është e audio e thirrur dhe e transkript e asaj që u tha. Ka shumë pyetje në lidhje me këtë thirrje që qëndrojnë jashtë. Gjegjësisht, pse nuk e anëtar të personelit të përmendet se 'zotëri' ishte Michael Jackson, ose më të shëndosha histerike, të mërzitur, apo i çmendur. Ne besojmë, për shumicën e njerëzve, në qoftë se punëdhënësi i tyre ishte që po vdes në katin e një sulmi në zemër, se ju do të jetë në telefon yelling diçka përgjatë linjave të: 'Nxitoni pak, ju lutem dhe përveç atij, Oh my God!!!' Etj etj . Duke marrë parasysh këtë të personit punëdhënësi ishte Michael Jackson, ne besojmë, ai duhet të ketë qenë edhe më të histerike.

Së dyti, pse nuk e operatorit të kërkoni nëse ka pasur një dridhje? Ne do të supozojmë se kjo ishte një pyetje të zakonshme procedurale të shoqëruara me GJITHA 911 thirrje telefonike.

Së treti, pse e operatorit var në fund të thirrjes, krejt të qetë, ndonëse si 'Oh ato duket të kenë një të trajtojë gjërat atje, Do të marr vetëm ata të largohen nga ai atëherë'. Ne do të kishte menduar se ishte gjithashtu e zakonshme 911 procedurë të qëndrojnë në RRESHTI mbërrijnë deri në paramedikeve, duke i dhënë të gjithë ndihmën që mund të. "Thirrni na kthehet nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë '... Më vjen keq, por nuk ka asnjë mënyrë çdo 911 Operatori do të thonë se kurrë, sidomos nëse personi që ata janë duke u bërë thirrje është rreth supozohet që po vdes në dysheme. Sigurisht ato NEED HELP DO KA Dikush që po vdes!!

Dhe së fundi, që nga thirrësi nuk përmendi se personi në dysheme ishte Michael Jackson, është se si ajo që një turmë e rrethuar ambulancës kur ai ishte marrë nga ambulancës në përpara shtëpisë së tij? Mbani në mend këto gjëra si ju dëgjojnë më poshtë.Më poshtë është një kopje e shkruar e 911 Phone Call

Operatori: para 33, se çfarë është adresa e juaj urgjent?

Telefonuesi: Kam nevojë për një ambulancë sa më shpejt të jetë e mundur, sir

Ok zotëri, what's adresën tuaj?

Los Angeles California, 90077

Carolwood?

Carolwood Drive, po,

Ok zotëri, çka e numrin e telefonit janë duke kërkuar nga ju?

Sir, ne kemi një zotëri here që ka nevojë për ndihmë. Ai e ndal frymë, ai nuk është marrë frymë dhe ne po përpiqemi të pompë tij, por ai nuk është, ai nuk e ...

Ok ok, se sa e vjetër është ai?

Ai është i vjetër 50 vjet, sir

Dakord. Ai nuk ka ndërgjegje, ai nuk është i gjallë?

Po, ai nuk frymë sir

Dhe ai nuk është i ndërgjegjshëm ose?

Jo, ai nuk është i vetëdijshëm zotëri

Ok (pauzë). Mirë, ai është në dysheme, ku ai nëdrejtën tani?

Ai e mbi krevat zotëri, ai është në shtrat

Ok, lemarrin atë mbi dysheme

Dakord

Ok, lemarrin atë poshtë për të fjalën. I'm gonna të ju ndihmojë me CPR tani, Ok

Ne kemi nevojë për atë ne kemi nevojë për një ... ...

Po, ne jemi tashmë në rrugën tonë atje. Ne jemi në rrugën tonë. I'm gonna bëni aq sa unë mund të ju ndihmojnë me telefon. Ne jemi tashmë në rrugën tonë. A e shihni atë askujt?

Po ne kemi një mjeku personal me atë këtu, sir

Oh ju keni një mjek atje?

Po. Por ai nuk i përgjigjej ndonjë gjë për të nuk ka asnjë ... ... ai nuk i përgjigjej së CPR ose asgjë

Oh, OK. E pra ne jemi në rrugën tonë atje. Nëse po bën guy CPR dhe jeni udhëzuar nga një mjek, ai ka një autoritet më të larta se sa mua. Dhe ai e ka në skenën

Dakord

A e askujt dëshmitar se çfarë ka ndodhur?

Jo, vetëm mjeku, sir. Mjeku është i vetmi që këtu

Ok kështu bëri mjeku shikoni se çfarë ka ndodhur?

Doktor, keni parë se çfarë ka ndodhur sir? (zëri i padëgjueshëm) Sir, ashtu, nëse ju mund të ju lutem ...

Ne jemi në rrugën tonë. Ne jemi në rrugën tonë. I'm just kalojnë këto pyetje mbi të paramedikeve tim që janë në rrugën e tyre atje, sir.

Thank you sir. Ai e pompuar, ai e pompuar gjoks e tij, por ai nuk iu përgjigjur me asgjë sir. Lutem

Ok, në rregull, ne jemi në rrugën tonë. Ne jemi më pak se një milje larg dhe ne do të jemi atje së shpejti.

Thank you sir, thank you

Ok sir. Tërhiqni vëmendjen na kthehet nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë. Faleminderit

Fact: Videot e Michael Jackson duke u marrë me ambulancë ishte qarkulluar brenda një ore e tij duke u marrë në spital. Një imazh të tij 'thuhet se' në paramedikeve me ambulancës duke u përpjekur për të ringjallur atë më pas u lirua nga ET.

Analiza e mëtejshme: Siç e kemi përmendur në postimet e mëparshme, ne e gjeni vlefshmërinë e imazhin e Michael Jackson në Ambulancën e diskutueshme për të thënë shumë pak. Videoja e ambulancës duke e lënë në shtëpi është gjithashtu objekt dyshimi. Së pari, pse është e ambulancës që është mbështetur nga MJ e rruginë soooo ngadalë? Në qoftë se ato janë mjaft duke u përpjekur për të punuar në atë në shpinë, ata nuk do të jetë si ngarje të shpejtë që të jetë e mundur?

Pastaj, si e ambulancës në fund mbështet dhe drejton nëpër rrugë, madje edhe kjo nuk është e vendosur në sirenë. Përsëri, ata nuk do të jetë me nxitim për të shpëtuar Mbreti i Pop?

Ajo gjithashtu duket e dyshimtë se një autobus turistik ndodhur vetëm për të përzënë kaluarën MJ shtëpi si një ambulancë ishte tërheqjen nëpër dyer.

View filmimi here: http://bit.ly/9QOJQ

Sa për këtë imazh. Një i vetëm dhe imazhin dhe çdo lloj provë se të gjitha kjo u bë e Michael Jackson është në ambulancës duke u punuar për të dhënë oksigjen dhe duke paramedikeve. Një pyetje shumë e madhe është se kur dhe ku u marrë këtë fotografi? Kur Michael Jackson u vu në ambulancë, ata ishin në brendësi të mbyllura dyert e shtëpisë së tij, me asnjë shtypit të pranishëm. Kur ai ishte marrë jashtë e ambulancës, nuk u shtyp pranë. Gjithashtu, ju do të ketë si shihet nga lart Filmimi, tejet të errët ngjyrë e ambulancës dritaret bërë të pamundur për të parë kush apo çka ishte brenda. Si është ajo se kjo ishte në gjendje të imazhit të merret përmes shumë errët lyer dritaret në një pikë midis MJ kohë kur u vu në ambulancë dhe të marrë në UCLA Medical Center, edhe pse ka pasur ndonjë media, vështirë të ngushtë në të dy vende të mjaftueshme për të kanë qenë në gjendje për të marrë një e shtënë e tillë?

Fact: Michael Jackson e mjekut personal, i cili thuhet se ishte i pranishëm në kohën e rënies së tij, refuzoi të nënshkruante një çertifikatë vdekje. Ai është raportuar gjithashtu se për të humbur 24 orë pas vdekjes së këngëtarit u konfirmua. Pas spekullimeve regardin fillestare Mjekët e përfshirjes në të vdekjes dhe prania e çdo shkelje e rregullave, mediat pastaj na siguroi se Dr Konrad Murray kishte qenë në pyetje nga policia dhe nuk ishte një të dyshuar në lidhje me vdekjen e Michael Jackson.

Analiza e mëtejshme: Për një mjek profesionale, kjo mjekët janë veprime të dyshimta që nga fillimi. Një injeksion i drogave të jetë e mundur para se të dyshuar shembja e MJ, së pari duke thënë se ai ishte i pranishëm kur u rrëzua MJ, pastaj duke ndryshuar historinë e tij të vetëm 'happing pandërgjegjshëm për të gjetur atë në shtratin e tij'. Administrimin CPR mbi krevat. Duke refuzuar të nënshkruajë Michael Jackson çertifikatën e vdekjes, dhe pastaj do të humbur për 24 orë. Makinë e tij duke u impounded dhe kontrolluan për prova. E gjithë kjo, dhe ne jemi duke u tha se ai nuk është një të dyshuari. I drejtë.

Fact: Michael Jackson's' trup 'u airlifted në morg nga një helikopter Sherrif e shpëtimit.

Analiza të mëtutjeshme: numër një pyetje që lidhen me këtë pjesë të çuditshme ngjarjet e asaj dite është kjo: Përse?

Në qoftë se Michael Jackson ishte vërtet i vdekur, se çfarë ishte nevoja për të airlift trupin e tij pajetë në morg? Ajo nuk do të ketë ndoshta për të bërë më shumë kuptim airlift atë prej shtëpisë së tij në spital, një kohë kursimtar cila mund të ketë për qëllim ndryshimin midis jetës dhe vdekjes? Duke e ambulancës zgjodhi atë që çuan deri kështu ngadalë, nuk është çudi që ata nuk mund ta ruani atë, por pse shkoni në përpjekje për organizimin e një helikopteri për të transportuar atë në morg? Kjo duket thjesht e panevojshme dhe e tepërt ... nëse nuk ka pasur një arsye tjetër për ta bërë këtë. Me mend këtë, të marrë një tjetër look at filmimi i helikopterit udhëtim në morg nga Klikimi Këtu.

Si ne të gjithë e dinë, shumë, shumë më të çuditshme unfolded në ngjarjet e ditëve pas' vdekje 'e Michael Jackson, por është e këtyre ngjarjeve, ngjarjet e 25 qershor 2009 që i kanë vënë pyetje është e vërteta në mendjet e mijëra njerëz e gjithë bota.

Tags: Vdekja shaka, i falsifikuar Vdekja, Media
Posted në teoritë Konspiratore, shaka Vdekjes, Media | Komente (127)

127 Përgjigjet për "fakte dhe Analiza prapa 'vdekje' e Michael Jackson"

 1. Sosh thotë se:

  Përmenda atë përpara, por kjo nuk është e çuditshme nuk ka në të gjitha fotot.

  Kur një person i këtij statusi vdes (Diana për shembull) e paparazi isvery agresive në marrjen e fotografive të cilat mund të shitet për shumë para.

  Nëse Michael Jackson u zhytë në një spot të panjohur në të oqeanit Atlantik dhe ai do të ketë farted, të nesërmen e këtij fotove 'ngjarje' janë të shfaqura në çdo gazetë ose në faqen e internetit të plotë ngjyra dhe zgjidhjen e kështu që ju mund të shkarkoni një për desktop tuaj!

  Tani ai mori të vdekur dhe është e vetmja foto ne kemi, është një ku dikush që (është mostlikely nuk shikon si Michael) gënjen në një ambulancë të plotë me një doktor personelit që punojnë në atë person!

 2. Një e Heshtur thotë se:

  I feel like I have dalloi një dyfishtë në finale ritregim fotot e pėrshtatura Michael Jackson dhe atë me një MJ imitues. A mund dikush ju lutem analizuar dhe krahasuar fotot e mëposhtme:

  1. Michael Jackson Reheasal Picture:

  http://www.zimbio.com/Michael + + Jackson/articles/W5sblvwpKYc/Michael Xhekson Final + + + Pictures + ritregim zbuloi

  2. Piktura e tij nga Double MySpace website:

  http://www.myspace.com/carloriley

  Please let me know what you think.

  Faleminderit.

 3. dorleac thotë se:

  i totaly pajtohem t ju.

  ai është më i gjallë se ne.

  btw, check this video http://www.youtube.com/watch?v=whYH4c7DvAQ

 4. carelesslove46 thotë se:

  Nuk e kam dëgjuar të operatorit
  tregoni thirrësi të marr mbrapsht.
  The audio curril përfundoi para që do të mund të dëgjohet.
  Does anyone know ku unë mund të dëgjojnë e të plotë transkript?? ... I really bëjë
  shpresojnë se ai është një shaka e madhe,
  por seriozisht, të gjithë mund të paramendoni se sa njerëz do të duhet të jenë të përfshira, në mënyrë që të realizoj diçka të madhe këtë?? ... Tani me Presley
  është i besueshëm për shkak se ai nuk kanë miq në vende të larta si dhe Presidenti i
  Qeveria e tjera zyrtare.
  Gjithashtu anëtarët e lartë e forcave të policisë ... Por, si për
  Mike .. I dont know ... Unë pajtohem
  ka gjëra që janë krejt të çuditshme në lidhje me këtë gjë .. unë shpresoj që të lexoni komentet e tjera ..
  Mike Dhe, kudo që të jeni
  qoftë në këtë botë apo të ardhshëm ... Ne ende LOVE YOU .. xxxx

 5. giggsey82 thotë se:

  Edhe pse ishte i mërzitur për të dëgjuar rreth MJ vdekjes së mbi 25 qershor i gjejnë të gjithnjë e më i bezdisshëm se ne duket të jenë të merret pa një lumë pallë gjithë rrugës nëpër përkujtimor i mbajtur MJ menduar nëse ishte gjallë ai me siguri do të duan të jenë atje për të bask lavdinë në atë që do të jetë në thelb të tij më të madh në ecurinë e medias outwitting, kështu ai ishte nga të menduarit do të hidhen jashtë në kuti për të waling jashtë në skenë për të kënduar në pasqyrë Njeriu I janë përpiluar me zotëri i cili fillon Ne jemi në botë

  isha tërhequr çiltër atij kurse kqyrë shërbimit dhe mendonin ne gjitha dinë MJ si bardhë kështu çfarë mire mënyrë për fshi sesa kthehemi natyrore ngjyra e tij dhe pastaj të shikohen nga afër në zotėrinj MJ dhe në fillim të viteve të tij si dhe të shikuar se si e tij vëllezërit kanë moshë, mund të bëjmë një foto të MJ digitially mosha dhe se ajo do të imazhit në 50 vjet të duket si e panjohur këngëtarja jemi në botë!! kushdo mori pamjen e softuerit për të bërë këtë dhe të na tregojnë rezultatet?

 6. giggsey82 thotë se:

  Në qoftë se kjo ishte ajo që MJ një goditje e madhe dhe gjenial cahones në fazën e tij me vdekje pastaj shfaqje në memorialin e tij me të gjithë jo të mençur.

 7. feyaya thotë se:

  i pajtohem këngëtarja e panjohur për të kënduar, "ne jemi të botës" dukej shumë i çuditshëm, por shikoni e tij në nofulla line. nuk janë të michael grykë e më të gjerë se sa ata? Jam i mendimit se do të marrë për të rregulluar një operacioni të zvogëlojë nofulla line. rreth tij dhe atë zë dhe dhëmbëve të tij? i pranojnë e kurbanit është i dyshimtë dhe me ndershmëri e gjetën atë të jetë pak i mërzitur. ishte i mendimit se si sytë e tij janë aq të mëdha; dhe edhe pse ka michael madh sy, ata nuk janë të mëdha në një sens të ndot ... por PASTAJ, dhe pse për atë në melodramë. pasi me përbërjen për video, ai ishte në gjendje të bëjnë gjithçka për veten duket i mërzitur, përfshirë këtu edhe të zgjerohet sytë. what do you think??

 8. Mjisalive1 thotë se:

  Plz ju mund t'i tregoni emrin e këtij njeriu që në fakt ai u tha në lidhje me atë??

  dhe një gjë më shumë ... MJ gjithmonë të kërkuar për të bërë të tij klon ... tij më i thellë u dëshirojnë mund të them ..

  ndoshta se "imposter" është e klon MJ .... n ndoshta ky person është "Real MJ"

  ose ... ... si u tha një rastësi??

 9. Shqetësim i madh thotë se:

  Unë gjithashtu mendohet mendohet e kurbanit në servie dyshuari ishte pak. Ai certanly creeped më se e sigurt për të! Ndoshta ai është MJ? Ka patur asnjë informacion për këtë djalë se çdokush ka gjetur?
  Sa i përket klon teori, ndoshta është njëkohësishëm klon tij, kinda?! Duhet të them se të gjithë fëmijët 3 ai është ai që i ngjan më MJ!
  Keep up e mirë punojnë në këtë faqe

 10. Sara thotë se:

  I'd like parë do të thotë që ju jeni duke bërë një punë të madhe me këtë dhe ashtu të updates!
  Kjo është ajo që merr mua,
  "Ai nuk ka ndërgjegje? Ai nuk është i gjallë? "
  Than pas thirrësi thotë ai nuk e operatorit askes të frymëmarrjes,
  "Ai nuk ka ndërgjegje?"
  Uh ... ... çfarë pyetje është kjo?
  Unë e di se ju prapë mund të pushuar ndërsa i pandërgjegjshëm por ju nuk mund të pushuar ndërsa ndërgjegje?
  Un-nevojshme pyetje I'd kanë për të thënë.
  E çka është puna me të gjitha pyetjet unnessesary?
  Si e keni numrin e telefonit të vjetër se si është ai.
  Në fillim ajo dukej e vërtetë por se kam lexuar e ri transkript dhe duket kaq i pazakontë.
  Dhe PSE do mjeku nuk kanë pasur atë mbi dysheme?
  Nëse jo të gjithë mjekët e dinë se si të kryejnë CPR?
  Gah!
  Dhe e oprator mbajtur përsëritjen "në fjalën" tepër ...
  It's so çmendur të gjithë ...

 11. feyaya thotë se:

  kjo është një e mirë e vëzhgimit. i vërtetë nuk mund të besojnë se njerëzit janë ende duke folur për të gjitha "emocion" të paraqitura në përkujtim. për të qarë me zë, dhe nuk e shoh një damn lotësjellës! i bet ju VETEM lotët e kishte fat nga i cili fitoi tifozë biletave. anyways, unë kam qenë duke u përpjekur për të komentuar mbi funksionin e fundit, por nuk është duke treguar një "submit koment" button; dikë tjetër që të ketë problem?

 12. giggsey82 thotë se:

  I zërit është një pikë e mirë, por ju mund të ndryshoni easliy zërin tuaj të mjaftueshme për të ndaluar vetes duke u njohur me lehtësi gjëra të tjera për të vënë në dukje janë në radhë të parë mënyrën se si ai shëtitjet deri në kufi të michaelesque, dhe pse ai është i gjerë dhe sy të qeshur, në një mënyrë, nëse ai vërtet u MJ ajo është për shkak se ai e kuptoi të vërtetë unë vetë damn nxorrën atë

 13. Një e Heshtur thotë se:

  Me sa duket, djali me emrin është: Darryl Phinnessee. Ndonëse, unë kam për të shtetit se distanca nga fund të tij të lartë kiç e tij duket cik ginormous. Ky hundë të vogël.

  Unë nuk mund të lë një mesazh për brezat e rinj të pas. Kështu që unë jam duke e lënë atë në vend të kësaj here, shpresoj se ju ndihmon.

 14. odettebennet thotë se:

  hello ... e heshtur një .. po hv i parë i Karlo Pics më parë gjithashtu ... dhe i do të gjeni disa similarites .. megjithatë m jus shqetësuar bou moshën e tij .. por po kjo është një jus një look like .. der 100s janë në LAalone ... so dats nt një prob .. i neways jus duan të thonë DTA i really miss MJ .. I KNO AI ËSHTË I ALIVE.BUT DI AI KURRE NUK DO kryejnë përsëri në skenë ... (I shpresojnë se ai Kthehu COMS) guys WE CAN Bring Back Tij? ? Wat SUMONE NËSE ËSHTË KRYEN TE GJITHE KJO WID jashtë shqetësimin e tij? Unë shpresojnë se ai është i sigurt!

 15. MyBelovedMJ thotë se:

  Well parë, të panjohur në skenë këngëtarja apeared dikush tha: "Ne i love you more, na bashkohen Michael. Ehh Pretty pazakontë

 16. Andrea thotë se:

  Gjithë çka di është që djalosh që këndoi fillim të jemi në botë, i frikësuar e shit nga mua (e arsyeton gjuhës), por është e vërtetë! Unë dyshoj se ishte MJ - sepse unë nuk e di ... se ajo ishte mërzitur. Haha.

 17. Sosh thotë se:

  Për të e Heshtur One:

  Ka shumë e impersnators, por unë mendoj se Karlo Rili misses nënshkrimit të rëndësishme nga Michael: hundët e tij ndryshon shumë për të. Unë gjithashtu mendoj Karlo ka një vështrim më shumë të ngjashme me Johny Depp në disa piktura.

 18. noisehammer thotë se:

  ey djema .. Unë mendoj se saj vetëm një rastësi!
  ^ ^ Por e saj të vërtetë interesante se si ai duket ...

  në fund të fundit, është ende MJ atje

 19. MyBelovedMJ thotë se:

  Ky organizëm i përftuar me ndarje është një njeri me emrin Navi, ju mund të shohin atë mbi një lidhje në një nga faqet e tjera here .. Ai pothuajse excatly look like Michael, expectt disa gjëra. VOICE tij, i tij KEMBE, Sytë e tij. Check it out, dhe ju do të shihni se çka i thotë. Michael është gjallë

 20. Sara thotë se:

  Kam gjetur këtë,

  http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  Unë nuk kam asnjë ide nëse kjo është e vërteta ... .. por kush e di?
  Lexo në të.
  Shih se çfarë ju mund të gjeni!

 21. MyBelovedMJ thotë se:

  I just wrote it, disa nga ajo sounds like Michael mënyrë ata do të vënë atë. Por mabye se është vetëm një person që kërkon të holla nga kjo që leaged atë. I don `t know.

 22. Andrea thotë se:

  Just lexoni këtë --

  "Nëse, siç pritet, është një angazhim për një natë të suksesit të madh se do të përsëriten edhe në Londër dhe në botë.

  Dhe Jacko vetë do të kryejnë në O2 Arena nga përtej varr. Një amazing jeta-hologramit si do të përdoret për të bërë atë të duket në skenë. "

  Hologramit Huh? Haha. Vë bast se do të jetë atë. Nuk ka dyshim.

 23. feyaya thotë se:

  hologramit, eh? mirë që të jetë e mundur. will.i.am kujtohet kur u shfaq si një hologramit në CNN në ditën e zgjedhjeve presidenciale?

 24. supermom75 thotë se:

  ok here is my lookon këtë pjesë të parë një histori michael u rrëzua në fjalën e tij në dhomë atëherë ai është gjetur në shtratin e tij nga mjeku im pyetjet e tij për sa kohë ishte se mjeku ka përfshirë të gjithë u nuk ka frikë në zërin gjithashtu ka qenë kuzhinierėt / et thereand rojet pse nuk ishte atje një roje në dhomë hmmmmm nuk mendohet se dhe pse ai nuk e drejtë dhe kjo ndodhi kur ai ishte me të në mënyrë që ai nuk ishte atje me atë mbi mënyrën se si ai nuk e ka nënshkruar me vdekje çertifikata shkak ai e di se ai nuk është i vdekur michael u frikësua prej gjilpërë dhe dhimbje infermierja e lajmeve të thotë ai vetë kurrë nuk do të injektojnë http://gretawire.blogs.foxnews.com/2009/07/08/our-full-interview-michael -jacksons-infermiere / dhe në qoftë se mjeku nuk injektojnë atë që bënë të dëgjojnë e të tre video nga infermiere të thella dhe kjo është shumë e mirë info mbi Michael I do të gjeni më shumë informacion mbi këtë dhe sa më shumë të trurit nga ata ende mund të kishte hapur një kuti e bëri për James Brown hmmmm

 25. goslinger1 thotë se:

  Nëse ne mund ta shohin të gjithë sheshit se "Michael" në O2 konferencë nuk ishte e vërtetë Michael-pastaj e familjes DUHET dini diçka për këtë!! Unë do të thotë, eja! A nuk e panë ata se video? Është e qartë se kështu që nuk është i Michael. . . ai tani duket shumë i ri anyway.

  Në qoftë se dikush po e dinte kopjimin e identitetit të një anëtari të familjes, do të isha i mërzitur! Unë do të merrni e autoriteteve.

  Hmmmm. . . . nuk ka asgjë që e natyrës. Familja është vetëm duke shkuar së bashku me atë për disa arsye.

  Shumë e çuditshme. Që nga ajo është NUK Michael-Ku ishte e vërtetë Michael dhe pse ai nuk ishte në gjendje për të marrë pjesë në konferencë se veten? Nuk ka mashtrim që po ndodh këtu dhe familjes është i përfshirë.

  Ndërsa ne, tifozët e tij, duke thënë se janë freaking out, "Diçka nuk është e drejtë këtu," ata nuk janë ngritur flamujt e ndonjë pyetje ose një gjë! E baba, Joe, është një tjetër autopsinë mangët. Kjo hedh mua. Any ideas pse ky do të jetë? Dhe pse është i tillë ka humbur të flasim rreth tij trurit??? That's just çuditshme.

 26. giggsey82 thotë se:

  Është mjaft e plausable se këngëtarja nuk është i panjohur MJ megjithëse ai mban një prerje reseblemce dhe menjëherë ishte i tërhoqi të tij, çka është edhe më shqetësuese pas shqyrtimit të Pamjet e memorialit është senator lady bërë një lemzë ajo fillon të lehtë për të thënë që 25 janar vdiq pastaj corrects veten në qershor mund të jetë ai që MJ në qoftë se ai është me të vërtetë vdiq vdekur shumë më herët se u është thënë dhe iw Jan si lookalike nuk ishte në gjendje për të kryer 50 fuzhnjë vendbanimin, njerëzit e dinë mori në një panik dhe vendosi se ishte mjaft ËSHTË mjaft e botës duhet të dini MJ ka vdekur

 27. Andrea thotë se:

  Unë pashë një intervistë me gruaja është një zëdhënës i familjes Xhekson dhe kur u pyetën se pse nuk u ka hapur një kuti nonchalantly ajo tha '.. ekstensiv për shkak të dëmit të bërë fytyra e tij, kur ata u përpoqën të ringjall atë. "

  Mirë, mirë. Unë nuk jam mjek kardiolog ose. POR UHM. Që kur ka prekur përballë kanë asgjë të bëjnë me bëjnë CPR dhe duke u përpjekur për të ringjallur dikush nga një i ashtuquajtur 'kardiak arrestimin'.

  Këta njerëz janë të tmerrshme në duke u përpjekur për të bërë vdekjen e tij të duket e vërtetë.

 28. dinamit thotë se:

  e drejta juaj që Andrea stupid does shëndoshë, ai vetëm provon edhe më shumë se ishte gjitha të rreme

 29. DawneVee thotë se:

  Kjo ishte një post të vërtetë mirë. Qenë ndarja e ajo me të tjerët për shkak se ju të merrni në të gjitha pikat në lidhje me atë që ndodhi apo nuk ndodhi për faktin se në 25 qershor.

  Shfaq mbajnë deri gërmimi të vërtetën MJ tifozët ...

  Ishte pikërisht 2 javë pasi ai sot 'vdiq'. Për sa kohë mund të ruhet një organ me akull para se ai sapo fillon të kalbur?

  Kam lexuar se në lajme tepër se autopsi folks kanë tru dhe ai ende janë analizuar dhe sapo ai të kthehet për të dhënë të familjes, e madje ata do të mbulojë MJ.

  I çuditshëm, vetëm i pazakontë ....

 30. monij thotë se:

  Për të një Heshtur: dyfishin e kohës duket si një në ambulancë ... shikoni me kujdes pjesën e sipërme në buzët në të dy burrave. Si provë për të picutre, e vështirë për të thënë. Ajo është një bit blurry dhe shumë të lehta dhe të foto është marrë nga një distancë .. por ai duket si MJ.

 31. monij thotë se:

  giggsey82: kjo ide e MJ vdesin më herët të kalonte shumë mendjen time, që është ndoshta pse ata e dyfishta për të dërguar në konferencë, MJ sepse ishte i vdekur. Por mendoj se për këtë, ajo ishte vetëm një fjalim 3minute (mund të kenë qenë disa sekonda pa pauses), unë jam i sigurtë MJ do të kishte qenë në gjendje për të adresuar dhe të shtypit, përveç nëse ai është tashmë i vdekur, apo ndoshta edhe shumë e shumë të sëmurë të tij para vdekjes .

 32. dinamit thotë se:

  uuf djali në ambulancë didn't look like atë në të gjitha buzët dhe hundë shikuar të ndryshme, i bindur se ishte im atë në provë,
  Shqyrtimi i kujtohet një artikull sayin ai kishte 6 muaj për të jetuar 6 muaj dhe 1 ditë më vonë hes vdekur,
  ishte e vërtetë se neni ose përbërë?

 33. annieareyouok thotë se:

  check this out! të mëtejshëm të djegur në mendjen tuaj se ai është larguar? i cili lëshon një deklaratë si kjo?

  http://www.people.com/people/package/article/0,, 20287787_20290557, 00.html

 34. DawneVee thotë se:

  Andrea,

  I lanë këtë koment në një tjetër seksion, por gjej këtë ...

  Entertainment Sonte pohon një burim i tha atyre se ata i kishin hapur një kuti për MJ në shikimin privat dhe ai vështroi paqësore dhe të shikohen si ai ishte duke fjetur.

  Well nëse keni dëgjuar se spokeperson pohoi se ishte e mbyllur arkivol për shkak të dëmtimit të tij dhe të përballen me këtë burim të pretendimeve ET kishte hapur një kuti dhe MJ shikuar paqësore, edhe për të qarë me zë, i cili është i thënë të vërtetën!
  Here is the link kështu që ju mund ta lexoni atë veten:

  http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

  Të gjitha këto "burime" të afërt me Jacksons duhet te merrni tregimet e tyre para se të vijë e raportimit të kamerat ...

 35. mysticallymagestically thotë se:

  @ Andrea: Wow. Mirë, le të vetëm për të marrë një të dytë që ai A KA kanë dëmtime të gjera fytyrës (për çfarëdo arsye ... nuk ka gjasa se si është). Ka aplikuar metoda të make-up (në të cilin rast Xhekson familjes lehtë mund të kishte blerë më të mirë të shërbimeve pas vdekjes në botë!) Të bëjë çdo person shikoni në një copë. That's stupid një justifikim të tillë, unë nuk mund të ndihmojnë por në të qeshni papërgjegjësi e gjithë ajo.
  Gjithsesi, unë mendoj se ky post gjithë shumat deri kryesisht pse unë jam në pyetje legjitimitetin e tij "vdekje" tani më lart se çdo gjë tjetër duket të jetë i dyshimtë. Çdo gjë rreth fillestare telefonatë dhe mjeku që në afërsi vetëm nuk add up.

 36. supermom75 thotë se:

  të siguruar që të gjitha arka tim info nën këtë seksion Misterin këngëtarja 'Ne jemi Botërore' ka ngjashmëri të çuditshëm origjinale Michael Jackson nën koment ju do të keni edhe një mazed i gjeti info se djali erdhi përpara dhe tha Michael Jackson nuk preku atë dhe të gjithë info rast se askush nuk i tha gjithashtu në publik dhe vitigilo michael faqe tregon një pamje të quajtur ndryshimin e tij i love michael dhe i goin nuk jam duke kërkuar për të ndaluar atë dhe i am goin për të shkuar në fund i vjen erë hile

 37. feyaya thotë se:

  DAWNEVEE, kjo është pikërisht ajo që i tij ishte të menduarit rreth ashtuquajtur trupit. vetëm ajo mund të ruhet për aq kohë të gjatë, të drejtë? i dëgjuar të njëjtën gjë në lidhje me tru. I'm just pyesin se sa ata do ta zgjas këtë. së shpejti ato do të njoftojë një 4. autopsinë dhe çfarë jo. it's just ridiculous. i pa se ambulancë foto e tij sot në një revistë në walmart dhe edhe pse ishte i bindur se para se ai nuk michael se në foto, që ishte vetëm reaffirmation pasi ishte zgjeruar; definitivisht NUK ishte michael.

 38. wndrwmn67 thotë se:

  Unë isha në rrugën time për të marrë fëmijët e mi në Çikago sot dhe kishte bërë një cd të dëgjojnë e të gjithë të Michael Jackson këngëve të cilat kurrë nuk kam dëgjuar. Njëri prej tyre ishte i pathyeshëm dhe dëgjova e mëposhtme përputhje dhe kishte një "aha!" Moment: ndoshta ai do të thoshte kjo figurshme të folur, por ai mund të kishte qenë shumë mirë literal.

  Line nga këngë "i pathyeshëm:"

  "Tani ju nuk mund të ndalojë mua mendohet edhe ju mendoni se
  se në qoftë se ju bllokojë mua, e keni bërë gjë tuaj
  dhe kur ju fus mua nën të gjitha dhimbjet tuaja
  Unë jam i qëndrueshëm laughin ', ndërsa surfacing. "

  Ju thjesht nuk e di!!!

 39. wndrwmn67 thotë se:

  Oh, dhe një tjetër gjë ... rrugën time mendohet se pikërisht ... me të gjitha të pamëshirshme paparazzi atje, a keni menduar të më thoni se asnjë prej tyre ishte në gjendje për të marrë një pamje të Michael Jackson pas vdekjes së tij??? Kjo foto do të ishte me vlerë një pasuri dhe unë nuk mund ta kuptoj se askush nuk ka qenë në gjendje për të marrë një farë!

  Dhe po, dikush ka kapur të histori rreth arkivoli pas shërbim përkujtimor? Unë e lexoj një se ishte rreshtuar në MSN's homepage deklaruan se as arkivoli ose makinë varrimi u konsiderua nga pas shërbim përkujtimor. Unë nuk e di vlefshmërinë e kësaj deklarate, por nuk bëjnë një çudi.

  http://www.nydailynews.com/entertainment/michael_jackson/2009/07/08/2009-07-08_rest_in_peace__maybe_stars_next_stop_is_a_mystery_as_gold_casket_is_wheeled_back.html

 40. supermom75 thotë se:

  Meda e thotë edhe Michael Lies SO NE KETE VIDEO së bashku me KUJTOHET media tha se Michael THJESHT TANI demaskoj VENDOS TE FËMIJËT E TIJ PARA SE TË DREJTË ai vdes HE Së bashku ata UNMASKED kohë më parë MBI YouTube Showing tones E VIDEO HOME'S EDHE I RI DHE MICAEL takova dhe shkoi TË NDALOHET NEVERLAND DHE I besojnë se ai Fake THJESHT DO TE MERRNI larg FAKES në botë

  http://www.youtube.com/watch?v=qergecgMmaY&feature=related

 41. melia8383 thotë se:

  Kjo mund të jenë të rreme, si dhe çertifikata e vdekjes. Nëse ata të gjithë qau, ata do të bëhet e njëjta gjë në shërbim përkujtimor, jeni të nuk do të ndryshojë brenda 30 minutash. Të fëmijët nuk tregojnë ndonjë lloj emocioni. Ata do të të paktën qau. Por ata nuk. Nga të gjithë njerëzit atje me kamera theres no pictures tjera, përveç tij "Fotografia e fundit?"

 42. melia8383 thotë se:

  Dhe se si bënë ata të marrin një foto të MJ në "ambulancë" kur u truprojet bllokimin e dritareve? Ambulance nuk kanë të sirens. Dhe në qoftë se ai e bëri "vdesin" duket si veprim keqdashës! Pse nuk do të ketë një avokat të familjes? Dhe pse ata nuk e kanë "varrosur" e trupit?
  Ato mund të planifikojnë një "monument" Unë besoj se kostos. 1.4 milion ose ndoshta 4,1 milion
  (që ata nuk paguan), por ata nuk mund të gjejnë një vend për të të "shkoni?"
  Kjo po i jep mua një dhimbje koke!!!!
  Diçka nuk duket të drejtë!!!!

 43. He.is.alive thotë se:

  it sounds like a kopeje i impersonators është në beck dhe thirrje për të "hap në" kurdohere një daljen nga MJ ardhshme ... kjo është një djalë, Karlo, të gjej më bindëse është një, POR! buzët e tij janë shumë të raundit, tepër i përsosur. Nëse një kirurg plastike fikse e buzët për të parë më shumë si MJ e bëni, do të ishte gati e pamundur për të të treguar dallimi si të duket. Megjithatë, kjo nuk llogariten për tingujt e zërit dhe fjalës, në këmbë, dhe ... .. valle!

  Kjo bënë "vdekje 'e MJ e po bëhet gjithnjë e më misterioze nga pothuajse minutë, por, për një gjë është e sigurt: shumë faktorë të flasin PËR shaka e bënë vdekje pastaj kundër saj. Me të gjithë ne Blogging kontribuar vërejtje të ndryshme dhe informacione të tjera, ai bëhet gjithnjë e më shumë të ngjarë që të ketë patjetër hile këtu!

  MJ dukej tmerrësisht i sëmurë dhe e dobët gjatë procedurës gjyqësore, dhe në të gjitha pizhame. Për këtë arsye, është shumë e mundshme që VETEM impersonators doli në vendin e tij pas kësaj. Ky djalosh i cili u shfaq në Londër pressconference ishte një zgjedhje e keqe e keqe, kjo Karlo duhet të janë dërguar në vend për ta bërë atë më beleivable.

  Dy mundësitë vijnë në mend: 1. MJ ose vdiqën mënyrë para 6 / 25, OSE, 2. ai iku para 6 / 25, është në izolim dhe që atëherë ka marrë mesor kujdesit për të rikthyer atë në ish tij vetë si më të mirë si mund të bëhet.

  Interesting lajme në lidhje me këtë "ditar" një bloger zbuluan rreth info mbi derekclontz.com .... dhe .. se si do të jetë "i hollë" nga ana e medias ...

  Rreth media: tani ata janë të mallkuar në të gjitha të drogës info reja dhe një herë ata që vijnë nga poshtë, e re "info" do të qarkulluar për të mbajtur në publik "joshje" mode, gjë për të devijuar larg duke u përqëndruar në faktet.

  Ky është definitivisht një kohë të jetë një skeptik!
  Faleminderit per leximin ..

 44. DawneVee thotë se:

  I seen that magazine at Wal-Mart the other day with the picture of MJ in the ambulence. I think it was OK! Magazine.
  And yes, since they blew it up we all got a better look and I just stared at it and stared at it and wondered why his face looked bloated and 'not right'.
  There was never any mention of mouth to mouth recessetation (spelled wrong I know) was there? Only CPR right?

  Okay, so we know there were no paparazzi present when the ambulance came. Or were they?

  Speaking of the ambulance…were there windows on the sides of the ambulance? All I saw were the ones on the back door.
  if someone snapped a pic of MJ through a window from the back door, the picture would have been taken 'straight' whereas this photo was taken at an angle.

  Okay I am done confusing myself this evening.

  MJ!!!! Where are you??? Come out come out wherever you are!!!

 45. dinamit thotë se:

  Why didnt britney spears go to the memorial, i heard they talked alot b4 he died, he told her 2 give up music after her circus tour b4 it kills her and
  2 spend time with her kids cause there all that matters

 46. supermom75 thotë se:

  silent one i am very currious about this myspace person i am goin to look into it he did meet michael that makes him a possable paid double if you look in his pics his ebiny pic looks just like the ebony cover of michael lol i can not believe it alor of his pics resemble the michael jackson pics on google

 47. Sosh thotë se:

  I love these discussions here. Wether MJ faked his death or not, he is very much alive on this forum.

  As of now, there seem to bee more loose ends coming up every our. Some are far fetched, some could be very real.

  I think we can be sure that this whole death is staged or at least has some very weird thing going on.

  Maybe Michael was dead for a couple of months and his family had already a funeral. That could be a reason why they almost didn't let a tear on the memorial and the body is still not burned (or already is).

  But wouldn't it be difficult if MJ died a couple of months ago to keep this news from leaking?

  Is the family waiting with the real funeral because they know something is going to happen (Big come back of the King of Pop?) or are they waiting so long in order to keep record sales sky high and wait till AEG has finished the'Last Rehearsal' DVD to boost sales for that item?

  Or is there simply no body to burry and no cemetary is willing to cooperate to make a grave for an empty coffin?

 48. supermom75 thotë se:

  http://www.classicbands.com/MysteryofElvisPresley.html
  michael died on june 25th right read this and tell me if youi think michael coppied the king elvis now omg

 49. ladylee1979 Says:

  listen to the lyrics of morphine on michaels blood on the dancefloor album hes singing about his addiction he mentions demerol several times ?

 50. Sosh thotë se:

  @Supermom75:

  Elvis didn't die on 25 june, however that article about it all being a hox is from 25th of june 1978. Maybe Michael was more inspired bij Elvis and his death than we all think.

 51. bexuk thotë se:

  The chances of Mj still being alive are getting less and less with each new day.

  Looks like the family viewed his body the night before-
  http://uk.news.yahoo.com/1/20090710/ten-jacksons-viewed-open-casket-before-t-c60bd6d.html

 52. bexuk thotë se:

  Ok so I was starting to believe Michael Jackson was really dead until I saw this-listen to what La Toya says-'Michael Loves his fans, I know hes watching every single one of you, thanks for coming out and supporting him'

  WTF???? I bet hes in Bahrain watchign the whole saga unfold! Sorry but those are not what anyone who has just lost their brother would say.

 53. Mojofi thotë se:

  Did tehy say the CPR that was done for him at home broke his ribs? I think that was a bit sad? Oh my Goodness what should we belive or think?

 54. Faith Says:

  Im wondering, about the differents elements, and the fact that we dont know where is his body if… Michael wouldn't become a vegetable ?
  He was in a sort of coma, he “has risen” with many damages, so he is a vegetable.
  That could explain, why Paris cried whereas her brother didn't show any emotion.

 55. Goldie Says:

  only time will tell if michael faked his death
  i understand why he would do that

  if i was michael i would have done that to escape
  the media and ect.

  he havent toll the kids, kids in that age tells friends, and people everything like seacreats.
  so maybe their going to tell them wen they get older.

  sorry four my english i am from Denmark

 56. Angel36 thotë se:

  Now they say the casket is taking through a secret tunnel to the nokia centre and that also the jacksonsisters where going through there to tanks the fans.
  The casket is there in the tombe of motown boss Gordy.

 57. bexuk thotë se:

  I forgot to put the link for Michael's three sisters talking at the Nokia theatre it is-

  http://www.tmz.com/2009/07/08/janet-michael-will-live-forever

  Listen to La Toya

 58. Andrea thotë se:

  I agree with bexuk! Latoya would be the one to mess up the hoax! Haha. He is alive, it's purely evident.

 59. quesarasara Says:

  I'm not sure what the protocol is in California, but where I live (in PA), when there is an emergency involving someone not breathing, cyanotic (blue,cold,faint pulse), and in any type of respiratory or cardiac distress- advanced life support is called. This usually contains a Suburban type vehicle with a defribulator and the certified staff to ensure intubation and respiratory support. I mentioned days ago that the cpr was being done on the upper chest (the brachial plexus) if you look up the correct positioning of CPR, it's done near (an inch or so upward) from the xyphoid process (near the point in the ribs) and you usually do 15 chest compressions and two breaths or pump the ambu bag once every two seconds. I wonder if the ambulance had advanced life support? Also, why didn't the doctor have a defribulator on board in the home if he was giving such 'potent' medication. We still have no clue as to what medication, IF ANY, medication was used and to what extent. It is VERY possible that there was no medication in his system. It is also very possible that diprivan could have left his system, it only has a half life of 2-4 minutes and you need to be on a drip to have the effect of the drug. Also, the toxicology and autopsy reports do not need to be public. The family can attain an affadavit or some sort of confidentiality clause with the county so that it is never released. My guess, having worked in a hospital, they can pay off people as well to keep things quiet, OR hire PR to get this out. They hired PR to put out claims about the elephant man's bones and the hyperbearic chamber.

  Where is his PR? You know he must have someone putting reports out and trying to clear things up right now? Or, is this a media circus to allow time for Michael to rest up for the tour?

  I also think it is extemely ironic about the multi-tracked audio and multiple angled video of his practicing with his dancers. Notice the song 'They don't really care about us' is the song he's practicing in HQ video and audio. All that's missing is an audience? And the subliminal message of the song speaks volumes when you look at it in context to the events that were to unfold in the coming days:
  Tell me what has become of my rights, Am I invisible cause you ignore me? Your proclamation promised my free liberty now, I'm tired of being a victim of shame, they're throwing me in a class with a bad name, I can't beleive this is the land from which I came, You know I really do hate to say, the government don't wanna see, but if Martin Luther was livin, he wouldn't let this be:
  I'm not going to put the whole song in but, isn't it just a tad bit ironic that this song is a battlecry of sorts. It's him wanting a legacy that he fought for justice, peace, and the right to be accepted amidst adversity. Okay, fine we establish that he was an activist in many ways, so- there's a hidden message here I think. I'm not sure what yet but things are starting to come together slowly. Either way, whatever happens all hell is going to break loose when a bombshell comes out, whether it's him being buried or pictures or sightings or the toxicology reports. I know all hell is going to break loose.

  But, it's great that we're questionings the evidence now. We have to question what's truth and what's fabrication. Whoever started this site, keep up the good work!!!!

 60. supermom75 thotë se:

  yeah but earlier he had a fall and damaged 2 of his ribs no one saw that interview i did so it was not the cpr lies all lies also the family said he looked like he was sleeping um ok so what about the interview were they say that there was not an open casket because his face was not in good shape after the cpr omg what bull i did not know you could damage a face during cpr come on now don't you think the family and the media should ge together before they talk lol get there stories straight how much is the media being paid and i heard in an interview with michael long time friend and god father to his children that michael was not poor or broke he had bought 46 4×4 for the family to play on before he died

 61. Mojofi thotë se:

  hhhmmm please try adn get some facts for us so we know what the fact is really.

  Is MJ gone or not? All i get is more comfustion.

  Are we too scared to cry for MJ or we don't want to accept what we heard? Mendoni se ajo.

  Am really sad and want to think MJ is even reading all this and laugthing at us.

 62. LeeAnn Says:

  At first, sorry for my english, I´m from Germany. I have a question. There were a lot of needle marks on MJs body? Ok, but why did the insurance company makes an insurance policy then? Are they blind? Or we stupid? Or what the f*** is going on here?

 63. wozniack Says:

  I have been following this blog for a week now. Good stuff. I can't remember if this was mentioned or not, but thought I would post: http://momsword.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2248:michael-jackson-death-hoax-part-deux&catid=1:latest-reviews&Itemid=50

 64. supermom75 thotë se:

  that is the whole issue the remarks about the needle wholes are all lies but around hi heart it is not i guess he was not bald and he was not 112 he was 125 and the doctor who was there dr murray was not even legal to give drugs to michael in the state of cali he was not licenced there sorry for my spelling i am spanish but also note the insurance company will pay if it was drug overdose but not if it was natrual causes confusing michael hated needles that is another mystery to me he hated pain so who gave them to him i was thinking the same thing @ques about cpr i am still confused about this too and now the body gaurd comes forward says he made the phone call and the jackson have him staying with them right now hmmmm just leave it to me i am really tryin to find this out as a friend to michael i owe him that much and if he did fake it i know he would be the only one to pull it off like this

 65. supermom75 thotë se:

  also i just found out that debbie rowe said she wanted her kids and now she asked for a delay she has to think about it himmm so who is talking to her and how much are they paying her to let go although she does not deserve her children diana if you are reading this step in girl cause that woman sold her kids off she even said my kids do not call me mum cause i am not thier mum they are michael children as i quote her love you mikey

 66. quesarasara Says:

  The needle marks, throat/neck injections are not facts. Those are RUMORS! We cannot believe these rumors. People around him (Choppra, his old PR woman, his father, his brothers) they are all saying they really didn't realize there was a drug problem. It's a damn shame that we believe these claims. Those drug photos on TMZ, were found in 2004!!!! Come on! We can't believe everything the media tells us.
  *And, you cannot possibly take 40 pills of xanax and perform the way he did on stage, let alone father children who say he's “the best daddy you could ever imagine”. It's fabrication people!!!! Listen to the family, the ones closest to him. They are really the only ones who know!!!!

 67. MyBelovedMJ thotë se:

  MY GOD. Latoya, shut be logged in a room lol. She just revealed the truth. She just said: Michael loves his fans, he always said family was 1st the fans 2nd. He is watching every singel one of you right now. Faleminderit për të ardhur dhe të mbështesin atë. He loves you so much. OMG. Im glad that she aint my sister, if i was ever to hoax my death LOL

 68. ejay5131 thotë se:

  Maybe the reason they used the imposter at o2 was so MJ could leave the US without being noticed. Anybody remember Michael Jackson “Ghosts” he played like 5 different people in and you'd never know. The nurse, Cherilyn, was on Nancy Grace spilling her acid and she first told Nancy Grace she knew MJ all her life, then about 10 minutes later Nancy asks her when she first met MJ and she says” January 2009″. I'm sorry but isn't that only 6 months? And now they are repoting that when they raided Neverland they found syringes, IV drugs and major pills. UMMM, and no authorities looked into this?? I call BS. OKay and 40 xanaxe a night, come on, no tolerance of any drug would hold up to 40 pills a night. And about the congresswoman wanting to say Michael passed on the 25th of January and then corrected herself..she also called MJs daughter Katherine Paris, so she was obviously just confused. The media is stupid, they are all so worried about all the drugs, the allegations, the doctors, the paternity issue, the custody issue, the plastic surgery, poor Paris's tearless “breakdown”. wheres the body etc to really ask the real question…is this death for real?? But we all know how well the media controls peoples thoughts 1993 and 2004 ring a bell. Any person with a working brain saw right through all those lies. By the way here is the finale moment of the memorial with the the ” i'm alive and here forever”
  http://www.youtube.com/watch?v=Vz48zuOdt7c

 69. Samantha thotë se:

  But if that wasnt the real michael jackson wouldnt they have michael's real idenity? and know that it's not really him? and why would the imposter do this? Did he really die? UGH, its so confusing. But it's easy to beleive his alive, or not?

  but dead or alive, i love you michael you're in a special place in my heart. <3

 70. supermom75 thotë se:

  ok 40 xanax come on now my father is a doctor he said 40 would kill you at 100 lbs you should handle 1 ml if you take more then that you will sleep all day and you will be draggy if you take to much you will jus sleep all the time and you will be draggy the next day he said and michael had energy and he was not draggy they said he has sleep ap not possible my father said if he was taking 40x xanax

 71. supermom75 thotë se:

  basically 40 alone would kill him so the media is dumb

 72. Samantha thotë se:

  Oh, afew lyrics from His song “Blood on the dancefloor”

  To escape the world I've got to enjoy that simple dance
  And it seemed that everything was on my side

 73. stephykat Says:

  wherever he is..I hope he is alive, and reading this site which is not as public as one thinks, someone is reading..I hope he's laughing..he is a genius, marketing, unique and the most creative individual from this era..compared to Mozart, Shakespeare, Leonardo..a final revenge to evetyone who destroyed his career by their lack of creativity..man, such envious people all wanting a bit of talent plus the music mafia who only sees us singers and entertainers as profitable products..the more different you are the more hated u are..all focused on sexual issues that's all “normaloids” can come up with, but sorry..yes the promoters wanted their money back, family wanted money too, it's all an ultra capitalist i must have what he has world, except Cuba..maybe Castro wasn't that dumb, he did quite the opposite..create the best in evety area.I do hope this teaches everyone that true talent is born with..can't get it otherwise and to stop destroying art..why as there so much art during the Reinassance era? up to postmodernism?now?nothing..may Michael be an example and if he is alive please be happy, enjoy your world and yes, stick to your PC, and enjoy your masterpiece!!I'm at your feet and will follow your example of hard work at evety perfomance I have in the future.

 74. stephykat Says:

  ps watch the movie or better yet..”The Da Vinci Code”..about an order banned by the Catholic Church that does exist today, and is a well kept secret. You will begin to understand how certain people have left the gift of knowledge and art throughout the centuries and may help u understand a bit more about Michael and his messages to the world.

 75. supermom75 thotë se:

  you have to think his whole family was hurting in money too he owed AEG he had so they say then there is the mother went bank rupsty hmmmm but yet he was still spending how is this very confusing i used ask michael how are you still buying stuff while you are in dept he was silent about his money issues never talked about them ony the media did so the media could be way behind what michael really had and what he still needed to pay think about it how would the media know ALL his money issues got you wondering huh

 76. curious_george Says:

  Hello everyone,

  Please discuss the following…

  With so many blatant inconsistencies and things that don't add up, why is just “us” here who are questioning things? How come people in the media, at least 1 or 2, are not asking the same questions we are? Doesn't anyone else find this very strange?

  If MJ's death really was all a hoax, why are law enforcement and the coroner's office going along with it? Doesn't that seem impossible to believe? Obviously they have a body they believe to be MJ. If it's not the body of MJ, whose body is it? And in the case of a celeb like MJ, don't you think they would have verified his identity through dental records or something? I have a really hard time believing that paramedics and law enforcement and the coroner's office would be “in on” a hoax. You would think that someone would leak something to the public if there were any suspicions of something being amiss? Or hospital staff?

  Or someone from MJ's staff…..don't you think someone would have come forward, even anonymously, to raise suspicions such that it was actually in the mainstream news?

  And the video of MJ at the London announcement; it's so no him…yet I see pictures from this on the news all the time. Surely his family would know that wasn't him, surely any media people or paparazzi who've followed him would also be questioning this………so how come nobody has except us?

  How come nobody from CNN or major media has publicly questioned why celebs like Liza or Liz or Diana Ross or Oprah, etc. have been absent? Are the media just afraid to come across as insensitive so they don't ask the same questions we do?

  Why has nobody in mainstream media questioned why the ambulance left MJ's home that day, driving slow, no siren or lights….?…though it was reported doctors worked on him for an hour at the hospital?

  Where did the picture come from, the one of him supposedly in the ambulance? “WHO” provided this picture to someone? Was it a paramedic who took it with their cell phone?

  Why has nobody questioned the fact that none of the family members, children included, were seen to have any tears….not a one of them. A lot of squawking and dramatics but no actual tears.

  How come nobody in mainstream media, Jackon's family included, is pubicly questioning how the doctor was present at MJ's home that day, doing CPR on the bed when anyone knows that CPR should be done on a hard flat surface?

  So much doesn't make sense but it doesn't seem to me that anybody who has the ability to really publicy ask the questions is doing so…why?

 77. bghoppy thotë se:

  curious-george, I'm not sure what you are trying to say. Most of the question you have asked are why we all believe it hard to believe he is actually dead. How do we know there is actually a body? And why would coroner & PD go along? THIS IS HOLLYWOOD, BABY. That coroner's office has it's own TV show “Mission Road” (I don't know how that's legal in the first place, allowing a public official office accepting money to be a reality show that also stars dead people, who cannot consent.) And the police say that 2 weeks after a multi-millionaire died, they are now beginning to suspect foul play, but are going to wait 2-3 more weeks before investigating that angle, not to mention the death scene being opened and then researched later (about which I hear news people say that that might have given people time to remove evidence, but what seems more likely is that people would have PLANTED evidence.) I suggest reading up on some more historic posts on this site under all the articles to answer the rest of your questions and then we can discuss.

 78. MichaelJacksonIsStillAlive Says:

  http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg omg ppl is this a photo of mj's open casket?? can sum1 explain plz i hope its not… michael is alive i know it….

 79. curious_george Says:

  bghoppy,

  I have read all of the posts. And I'm left wondering why nobody but posters here are questioning the inconsistencies and things that don't add up. Why isn't someone from CNN or some other major news outlet asking the same questions we're asking? The inconsistencies seem so blatant and obvious to me……….and I'm just Joe Q Public.

  Why isn't Anderson Cooper or Soledad O'Brien pointing out the same inconsistencies that we see? You think the media would be all over a story about a famous celeb staging his death?!?!

  The fact that nobody is questioning the many things that don't add up, makes it appear that a whole lot of people are in on this…….but wouldn't that be risky? The more people in on it, the greater the chance that someone will 'talk'?

  On a side note, I was watching part of the memorial on Youtube this evening. When they were singing “We Are the World”, I was floored to see MJ's kids in the front row, smiling ear to ear and singing along….almost like they were on stage at some school concert. Fantastik. I can't even imagine being that happy and jovial when standing a few feet in front of my father's casket, not even 2 weeks after he died. The whole memorial, frankly, was rather surreal and phony in a lot of ways.

  I can understand why MJ would have wanted to 'disappear' and get away from the stress and pressure and demands and money issues and media………but to stage your own death, and your family members to be a part of it, there is something very unethical and creepy about it.

 80. dinamit thotë se:

  Omg where did u get that picture from? we still cant see his face on it

 81. curious_george Says:

  TO: MichaelJacksonIsStillALive……..take a deep breath! That picture is most certainly not of MJ in the casket; that's a picture of MJ kissing James Brown (in casket) on the forehead:

  http://allieiswired.com/archives/2006/12/michael-jackson%E2%80%99s-farewell-kiss-to-james-brown/

 82. Andrew Says:

  That is NOT a picture of MJ coffin. It is actually a picture from James Brown funeral, he had the same type of coffin, and the person kissing Brown in the coffin is actually Michael.
  You can see another photo here
  http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/07/03/article-1196917-05957755000005DC-132_468×304.jpg

  Michael is alive, people!

 83. TheTruthSeeker Says:

  To be honest, when I first looked at that photo, the person who was kissing the body looks more like Michael to me… And I don't know, could it possibly be photoshopped?

 84. m2kg thotë se:

  That's Michael kissing James Brown when James Brown passed away.

 85. m2kg thotë se:

  Supposedly, it's the same casket just a different interior.

 86. ejay5131 thotë se:

  That is Michael Jackson at James Browns funeral..

  To”michaeljacksonisstillalive” post#78

 87. idontknow thotë se:

  That's not a photo of MJ's casket. It's a photo of James Brown's open casket – MJ leaned over and kissed him on the forehead.

 88. wozniack Says:

  michaeljacksonisstillalive, that is not his casket. It's a photo of him kissing James Brown's casket: http://www.strangecosmos.com/content/item/122258.html

 89. mjlives Says:

  @MichaelJacksonisstillalive
  that's not a picture of mj's casket it's actually MJ hovering over James Brown's casket. strange though that he too had a gold plated casket, and that MJ supposedly died exactly six months to the day that james brown one of his idols did (december 25)??

  also somewhere else on this site people were saying the hands of the o2 guy don't match MJ's therefore he had to be an imposter. well i studied the lines on both hands carefully and i have to say they're pretty similar. it could've been MJ. but if it was it raises all new questions- why was he acting so trippy and out of it? why did he keep saying “this is it” as if he knew he wasn't going to be around much longer? maybe that was the final time he would ever stand onstage in front of a crowd and the realization of it made him act weird.. who knows. all i know is this whole thing doesn't add up. i'm not much of a mj fan love his music but didn't pay much attention to his personal life (none of my business) so im definitely not “in denial” or anything frankly if he died in a way it's good as he won't have to put up with the pressure of crazy fans and huge debts and always being in the limelight god knows he probably deserved some downtime but this whole death thing has been shady from the start and i like many of you won't stop wondering until we get some real answers for once

 90. smileygirl24 Says:

  omg MICHAEL is really alive
  someone pleeeeeeeeease explain this picture for me please?
  Is it really what i think it is?
  Michael kissing his impersonator on the forehead OPEN CASKET>?
  Or am i just going crazy?? LOL

  OMG am like freaking out I Love You Michael FOREVER !!

  http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

 91. supermom75 thotë se:

  lol no sorry that is james browns and mj kissing his forhead sorry @ michaeljacksonsstillalive lol love the name

 92. Sosh thotë se:

  That picture from the open casket seems to be placed on an odd location (next to a parking lot?)

  Also there are no people easily recognizable. And the person that bends over the casket looks like it could be MJ (compare hair and his pale hands). Could this be pictures from James Brown funeral? He had the same casket as Michael.

 93. supermom75 thotë se:

  @currious_george mike had the money and the brains and the mean to get what ever he wanted in life so let me tell you this if you were famouse and you hade billions of dollar and then you started feeling like you company was tryin to wear you thin and your staf was taking advantage of you and the media was talking bad about you and you had dedicated you life the world tried to make it a better plae healed children around the world made guiness world records for most charities buy a music artist and everyone just wants wants wants and jermaine he keeps talking about how michael wanted this jackson 5 reunion far from it he did not he had talked about the jackson 4 with his kids but he never wanted to work under his father again with his brothers jermaine was hurting in 2007 he was broke was having his children sleep in the same room as him and his girlfriend janet had perscription made out to her in other ppls names by the same doctor mj used so there is alot to ask for help here don't you think he work really close with the white house and with the police alot so i think he decided to make a mess at first and open up the worlds eyes to the pl around us and the sick media that is destroying our beautiful planet and corupting our children

 94. Dutch Says:

  If you ask me, that image is an image of the open casket of James Brown with MJ saying his goodbyes to the Godfather of Soul

 95. AnMJfan Says:

  The photo that is showed 2 posts above is Michael Jackson and the open casket of James Brown …

 96. LeeAnn Says:

  @ MichaelJacksonIsStillAlive: That is MJ on the Casket of James Brown.

 97. VanillaCream Says:

  It´sa pic of the coffin and memorial service of James Brown. And as you can see: Michael kisses James goodbye.

 98. Dutch Says:

  Just some food for thought….MJ headlines in 2009 prior to his “death”:

  1.7.2009: – Rumor surfaces that MJ has only six months to live. http://scandalist.thefablife.com/2009-01-07/enquirer-gives-michael-jackson-six-months-to-live/
  3.7.2009: Announces “This is it” tour
  5.16.2009: Rumor surfaces that Mj suffers skin cancer. Just read the following http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/article2432611.ece
  5.23.2009: 5 first dates of the This is it concerts postponed. http://showhype.com/story/michael_jackson_postpones_this_is_it_tour_dates/
  6.12.2009: Allgood entertainment files a lawsuit claiming $40 million – http://www.qdmag.com/allgood-entertainment-files-40m-lawsuit-against-michael-jackson/

  6.25.2009: MJ “dies”?

  If you ask me….it is too much coincidence all together, especially when taking notice of all the mysteries, contradictions and smokescreens after his “death”. Moreover, it seems after his death no one in the media is questioning anything about what was happening in the recent 6 months and I keep asking myself the question “Why?” Why are they jumping so much on the drug related issues, like they want to shove it down my throat with force.

  Again, I have mentioned before, I was not a fan of MJ (I am a metal fan to the bone), but the extensive media coverage made me extremely curious (and suspicious).

 99. carelesslove46 Says:

  Yes, I'm with you on this one Dutch..There is something really strange going on..Just when I am convinced beyond doubt that Michael did die..I find something else..I too have been going back over the last few month's of Michael's life..LaToya Jackson is saying Michael never agreed to do the 50 concert's booked..Only 10.
  She is claiming he was pushed into it..That he was
  “meek”..I dont know if I agree with that now..I have seen footage of Micheal giving a speech about the
  dispute he had with SONY..
  He doesn't come across as someone with no balls..Lets put it that way. He made his
  feelings about the matter
  very clear..Even going so far
  as to call the boss of SONY a “devil”..I think all this
  stuff has purposely been
  'put out there' as it were.
  I'm not a die hard fan either. I'm more of an Elvis
  fan..But there is something
  odd here.

 100. carelesslove46 Says:

  LaToya also mentions going to Michael's house and seeing oxygen tanks and pill bottles etc..I am surprised that she was even allowed in.
  Investigation's would not have been completed at that time and the house would have
  been considered a possible
  crime scene by police..I wouldn't have thought that
  even family members would have been allowed inside the property until more extensive investigations had
  been completed.

 101. Goldie Says:

  to Curies<`? george

  the media only wants "Bad" stuff like in a interview michael said "wenn i do good stuff to kids and the world media dosn´t cover it they only want bad stuff <<

  sorry if you cant read it i am from denmark

 102. ejay5131 thotë se:

  OMG #90…that is the craziest ever. Everybody check it out..the Billie Jean perfomrmancr WOW!!

 103. wishful09 thotë se:

  Dutch,

  People like you and many others on this site make me happy. At least you are suspicious. It's so odd to me that others find nothing suspicious about Michael's death. And they latch onto everything they see or hear in the media. They could say Michael ate furniture and people would come forward and say yeah say I saw Michael eathing a table or something. It has gotten too forced. So, something as crazy as being addicted to Diprivin has jsut been accepted by every news outlet. I do not believe Michael was any of the things the media has been saying. My uncle is addicted to far less than what they are claiming Michael to have been addicted to, and my uncle can barely walk good at times. There is no way Michael could be up dancing like he was.

 104. curious_george Says:

  ^^^ Isn't it also very hard to believe that that day after his alleged death (I believe it was the next day?), 2 moving vans were seen leaving his home; one reportedly was empty, the other contained some of his belongings (what, I'm not sure). I find it hard to believe that ANYONE, including family, would have been allowed to enter a possible crime scene and remove anything or potentially destroy or damage evidence? Wasn't it also reported (not sure where I read it, or the validity of the source) that 2 million dollars was missing from his home? (something about him always keeping large amounts of cash on hand).

  Is it possible that the family was/is in on this 'hoax' and they went to his home the next day, under the thinly veiled guise of removing valuable items of his so they wouldn't be stolen, etc….but in actuality, they were really there to check for any traces of 'evidence' that might have inadvertantly been left that would blow the 'hoax'?

 105. electron Says:

  Also, doesn't anyone else find it strange that there is a photograph, allegedly of Michael Jackson before he is taken away by the ambulance and none taken when he arrived at the hospital and was being taken out of the ambulance…surely if the media supposedly took the one of him being loaded into the ambulance, there would have been photographers ready at the hospital when he arrived to take photographs…there is also no footage that i have seen of him arriving at the hospital by ambulance …has anyone seen any footage of this and of him being carried into the hospital?

  Also, in relation to Michael's alleged drug addiction, fellow child star and a close friend of Michael's, Mark Lester, in an interview on British tv, a few days after he died, said that he didn't recognise that side of Michael at all and that Michael wouldn't even take an aspirin…this seems to contrast greatly with media reports of Jackson…so who should we believe? I would be more inclined to trust a close friend of his over the media…maybe then the drugs overdose story and the drugs supposedly found at his home were a cover up…
  The only thing is that Mark seems very genuine and towards the end shows how upset he is at Michael's death…however maybe he wasn't aware of the hoax at this time. He also denies that it was not the real Michael at the O2 in March announcing his tour, if it was the real Michael, that doesn't however conflict with the fact that Michael might still be alive…

  Here is the link to the interview with Mark Lester
  http://www.itv.com/lifestyle/thismorning/entertainment/michaeljackson123/default.html

 106. Sweedishgirl Says:

  But have you thought about that several newspapers are writing about:

  That he only travel by car …. Have not heard so much about any helicopter would be involved. (There is film of a helicopter flight)

  But if he would have gone helicopter why it will not to him whether he now is in urgent need of help!

  And on helikoper the video you can see that he is not fixed, wrapped with a white cloth on which is then when he entered in another amulans ..

  And why would he really be firmly wound around a stretcher if he needed urgent help? Another thing is that those giant long wait at the helicopter before the white amubulansen running up to them. (Ambulasen is perhaps 40 – 50 away)

  The last thing I responded to was that really so, nobody knows Journal ambulnas what it is because there are too many different varieties of ambulances coming from different hospitals … A red ambulnas has appeared in many newspapers. What we have in the way video is only a white car!

 107. supermom75 thotë se:

  i am sorry but i found this pic and i am goin to tell u this is not michael it looks like a white guy with alot of work done to his face it is not michael in this pic at all
  http://www.accesshollywood.com/content/images/96/originals/96847_michael-jackson-and-his-love-of-cameras-ireland-oct-2006.jpg

 108. wishful09 thotë se:

  Thank you for the link, electron. You also made some good points. Why havent we seen any pictures of him arriving at the hospital. If they can get pictures of Hillary Duff at the hospital, Im sure they would have broke their necks to get a picture of Michael.

 109. Arual1979 Says:

  I'm not sure if anyone has posted this story or not. Foxnews had reported that MJ collapsed in his living room when he was playing with his oldest son. I thought MJ was found in his bedroom? And even if he did collapse in the living room, he was then moved to the bedroom? That doesn't make sense. I'm very confused now, but here is the link to the story….

  http://www.foxnews.com/story/0,2933,529321,00.html

 110. admin thotë se:

  Michael Jackson i punoj një rreng Vdekja Forumi është deri tani e të punojë dhe gati për përdorim. Ju lutem mos ngurroni të fillojë tema të reja dhe do të vazhdojmë diskutimet tuaj atje, në një ambient më të lehta për t'u menaxhuar.
  http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/?page_id=293
  MJHD Admin

 111. loveandpeace Says:

  Now it's said that he was in Dr.Murray's room. Well we can say one thing, the Enquirer was right for once, theoretically.

 112. YOY Says:

  what in the world! that fox story and everything else is ridiculous! my main concern was the interview i saw a couple of days ago with Joe Jackson and their long time family friend Majestik Magnificent, it was just really really odd. I cant find anything in a link about their interview at all!! did anyone else watch this?

 113. Andrea Says:

  to yoy – I SAW SOME OF THE INTERVIEW! I could not take that guy seriously though..I don't think I could take anyone seriously with the name of 'Mahestik Magnificent'.

 114. Andrea Says:

  Majestik******** UGH! Gosh I suck at typing lately. MY BRAIN IS IN KNOTS!

 115. ejay5131 thotë se:

  with regards to the ambulance video,

  Is it this drivers first day…why does he need like 3 people guiding him out as he backs up.

  Why are the guys in the black suits so casually standing there, not even pushing people away as they film? Yet they sure try to beat the hell outta people when MJ is leaving Drs offices and people are trying to get pics and stuff.

  Nobody knows why the ambulance is there or for who, yet the guy filming says” were not sure if Mj is dead or not” how do they know they were there for MJ?

  http://www.televisioninternet.com/news/pictures/michael-jackson-house-1.jpg

  after seeing that the front of MJs house has a round about drive way WHY DID THEY NEED TO BACK UP THE AMBULANCE?????

 116. He.is.alive Says:

  loveandpeace: my hunch is tons more of those disctractor rhetorics are forthcoming …

  Answers to question numerous blogers have posted like: who IS the guy in the ambulance ? Moreover: with a cardiac arrest patient clinging to life depending on care from the EMT's, who ??? had time to take the picture that has been floated ? Obviously, somebody had to have been instructed to take it, or, was somebody paid a huge sum to do take it and float it, even though the “patient” looks no more like Michael jackson does then the man in the moon !

  Pse? did Dr. Conrad disappear for 24 hours after the “incident” and once he turned up, cops pussyfooted around him ?

  Why is there absolutely no photo of “dead” Michael for his millions of fans to view and gain closure ?

  The shindig, ehm .. memorial at Staples center with attendees some of whom never even met MJ ? Where ?? were his dearest closest friends and why ? did they stay away ?

  Why did the casket after the memorial service “disappear” with heliocopters hovering above in the air ? HOW ? could they have lost track of it ?

  Why are any of his closest friends are NOT speaking out ?

  Why the “fake” Michael Jackson at the London press conference ?

  Why the old video footage from the history tour ?

  Why the blue lettering “I am alive and will live forever” ??

  One could really spend time upon time to list and go on listing the strange factors surrounding MJ's alleged death ?

  Only ONE other celebrity's “death” stirred as much controversy: Elvis' and not Frank Sinatra's for example or Sammy Davis Jr. as another ?

  Farrah Fawcett's death was as normal as could be, but of course, she did die and her burial was public …

  Dear Jackson Family, in case you are reading entries on this blog, know this: we are not all stupid and we are ONTO THIS … we KNOW Michael is alive somewhere and we hope that he is safe and enjoying peace, STOP the madness and this net of lies …if you dont not come forward with the truth yourselves, it WILL catch up with you .. GOD help you !!!!!!

 117. MJFAN1972 Says:

  Hi, I'm new here. I'd like to add, you people think all that is weird? Try wrapping your mind around this. They say MJ was cremated so how are they doing a second autopsy? You know what? now that you mention it, I do remember Latoya saying that MJ loves his fans very much, She was talking about him in a present sense and not a past sense. I thought she meant from heaven but she talked like he was very much alive. Some people say he faked his death to get out of performing at the concert. That part I don't believe but I think the concert was supposed to make his death more convincing by setting the concert all up, rehearsals if there were any was supposed to make us feel everything was fine and mysteriously, he dies.Regardless of his fans buying the tickets. This whole death thing doesn't add up which also gives me the reason to feel that he is very much alive oh and btw, he purchased a home somewhere in a foreign country b4 this took place.

 118. dancer1792 Says:

  I agree with what everyone else has said, but I wanted to mention something that no one has pointed out. The paparazzi who took the last picture gave an interview. He said that he knew MJ and that MJ always remebered him. I also thought it was interesting that the guy who said that he was a good friend of MJ also said that he had no moral issue with selling the picture to the highest bidder. It might just be me, but I would've had an issue with selling a picture of my friend who has just passed away.

  He says that he didn't know that MJ had passed away until a half hour later when he heard it on the news. Why did he not go to the hospital to take more pictures? Wouldn't he continue to “do business” as he puts it and try to get a bigger story? Or am I the only one who thinks that this is strange?

  Here is the link: http://www.youtube.com/watch?v=5VR-HSc2aM4

 119. Sosh thotë se:

  MJFAN1972:

  It could always have been the plan. Creating a hype around MJ with thos 50 concerts. Get him in the news almost every week, bad or good, doesn't matter.

  Get him back to the King of Pop title, without doing anything where Michael is really needed. And just before the start of the concerts: Letm 'die'

  This could be one of the sickest markteing campaings ever. But it works. Everyone is talking MJ, Records sales are boosted and on par in his glory days. Mission acclompished.

 120. Samantha thotë se:

  Yeah, i heard that to Apparently Michael collapsed on the living room floor and his Son thought he was “mucking” around, So why hasn't the son said anything about it? Quite strange… and even more strange when they found him on the Bed, couldnt michael ring someone up? because apparently michael was saying he didnt feel too good? I don't beleive about the drugs, Michael said in an interview that he hated Drugs & Alcohol… but another side is saying he took over 40 pain killers each day. They were prescription drugs, so maybe…

  Argh! This is so confusing, and it is werid how the News isnt asking the same questions, i think they're just over and done with it, and the media too, They Got there fair share of Money in the media they don't care they had enough proof but we have even more proof.

  Michael, i hope you're alive out there somewhere <333

 121. Samantha thotë se:

  woops, by even more proof i mean more proof that were right about his alive and they're wrong.

 122. Alfaomega Says:

  Hi everybody,thi is the first time I post.

  Dancer 1792,I agree with agree with you, as well as with everybody else here.

  I saw the video and I noticed something else:
  take a good look at the video in this interview with the papparazi ,who suposedly took the last photo of MJ.

  Stop the video at 0:54…there´sa guy with a RED t-shirt with a camera.

  Now stop it at 1:27 …ups…the man with the caamera has a YELLOW t-shirt.

  Now stop it at 3:08-3:10 ther´s again the man with the YELLOW t-shirt.

  This is another proof that the photo is not real.

  The papparazy show the photograph at 3:08-3:10 as a
  “proof” that someone in his team took the suposedly last photo of MJ.
  Na,na.Minute 0:54 shows something else.

  Please,comment on this.

 123. Alfaomega Says:

  Here´s the link to the interview with the papparazi
  http://www.youtube.com/watch?v=5VR-HSc2aM4

 124. mjj29081958 Says:

  alfaomega: if the pic was taken at 00:54 or 01:27 min, where is the red car in the left angle of the complete pic??

 125. melluvsmike25 Says:

  Alfaomega

  Hmmm that is suspicious. Makes you wonder????

 126. ejay5131 thotë se:

  Alfaomega,
  The dude that took the pic did say that there was two of them working for the picture, One was doing stills and one was video taping. However, that should mean for at least some of the ambulance video we would see them together, side by side. He's bs-ing

Leave a Reply

Ju duhet të keni hyrë brenda për të postoj një koment.